Joulu on juhlista jaloin myös AHDIN valtakunnassa

Joulu on juhlista jaloin myös AHDIN valtakunnassa

Joulu on tulossa ja juhlatunnelmaan voi virittäytyä myös AHDIN tarjoamien joulupelien parissa. AHDIN lahjapussissa on tänä jouluna kuusi peliä, joissa nähdään joulupukin ja Petteri Punakuonon lisäksi irlantilaisleprekauni – sekä tottakai paljon vilinää ja vilskettä. Lue lisää peleistä ja kokeile!

Xmas Magic – Play’n Go

Xmas Magicissa talvinen kaupunkimaisema esittelee viiden rullan ja neljän rivin slotin, jossa 50 voittolinjaa lupaavat jännittäviä hetkiä tässä Joulupukin tähdittämässä joulupelissä. Korkean volatiliteetin kolikkopeli on varustettu myös kohtuullisella palautusprosentilla, joka on 96,50%.

Pelin symbolit symboloivat joulua amerikkalaisen klassisesti kuuman kaakaokupin, lumisadepallon, joulukarkkien ja lahjasukan muodossa. Mistelinoksa on kuitenkin kaikista arvokkain, joka parhaimmillaan voi tuoda jopa 20-kertaisen voiton panokseen nähden.  Vähempiarvoiset symbolit ovat korttipeleistä ja monista muista sloteista tutut kirjain- ja numerosymbolit.

Lahjapaketti toimittaa wild symbolin virkaa ja scatterina on etuoikeutetusti tietenkin joulupukki. Jos pelissä tipahtaa kolme joulupukkisymbolia ensimmäisille rullille, palkitsee Xmas Magic pelaajan kymmenellä ilmaiskierroksella. Maksimissaan tässä kolikkopelissä voi voittaa 4000-kertaisesti asettamaansa panokseen nähden.

Xmas Magic on monella tapaa nostalgisen oloinen peli, eikä sen muuta tarvitse ollakaan. Kun perusasiat ovat kunnossa, voi tutun ja turvallisen makuinen joulupeli tuoda hyvän mielen ja jännittäviä hetkiä.

Santa – Pragmatic Play

Viiden rullan ja kolmen rivin kolikkopeli Santa vaikuttaa heti alkuun mukavalta välipalalta, ainakin jos joulunpunaisuus ei ole punainen vaate. Sitä nimittäin riittää tässä Pragmatic Play -pelivalmistajan slotissa, joka voi toisille olla jopa ällömakea. Mutta mitä sitten!

Pienehkölle mutta selkeälle peliruudukolle laskeutuu jouluisia symboleja, joista vähempiarvoiset ovat tuttuja tapauksia kirjaimineen ja numeroineen. Arvokkaampia puolestaan ovat joulukarkit, joulukellot, punanenäinen poro ja suippokorvainen tonttu. Villinä symbolina toimii pelin nimikkopartasuu, kun taas lahjapaketti on scatter-symboli.

Kolmella scatterilla peliruudukolla saa 6 ilmaiskierrosta mutta myös ilmaiskierros-toiminnon. Toiminnon aikana rullat 2,3,4 ja 5 voivat täyttyä villeistä symboleista. Bonus-pelissä peliruudukolle ilmestyy 12 lahjapakettia. Pelaaja voi avata paketteja niin kauan, että esille tulee Jackpot-symboli. Tämän jälkeen jo avattujen lahjojen arvot lasketaan yhteen ja pelaajalle annetaan saman suuruinen palkkio.

Santa-kolikkopeli on simppeli joulupeli, jonka keskitason volatiliteetti ja 95,92% palautusprosentti ei ole ehkä kaikkien makuun. Kokeilemisen arvoinen se on silti!

Leprechaun carol – Pragmatic Play

Leprechaun Carol on jouluinen viiden rullan ja viiden rivin kolikkopeli, jossa irlantilaisleprekaunin johdolla pelaaja tavoittelee voittamaan 20 voittolinjalta jopa 6000-kertaisia voittoja panokseen nähden.

Symboleina vilisee jouluisia kirjaimia ja numeroita, mutta arvokkaammat symbolit ovat muun muassa leprekaunin lätsä, neliapilan koristelema piippu ja maukkaan näköinen oluttuoppi sekä tonttumainen sankarimme itse tonttulakki päässä.

Scatter-symbolina on kultarahoja täynnä oleva kultapata ja villinä symbolina Wild-sanalla koristeltu jouluinen maisema, jonka sateenkaari vihjailee löytyvästä aarteesta. Satunnaiset bonukset laukaisevat Raining Wilds -toiminnon runsaine ja villeine symboleineen. Pick a Fiddle -toiminnossa yksi viidestä viulusta paljastaa käteispalkinnon.

Bonukset ja erilaiset toiminnot eivät kuitenkaan tähän lopu, vaan satunnaisia bonuspelejä on tarjolla ilmaiskierroksineen vallan mukavasti.

Leprechaun Carol on pirteän näköinen tapaus, joka tuo hymyn huulille joulun pyhinä AHDIN valtakunnan rahapelaajille. Korkea volatiliteetti ja 96,53 % RTP voi tuottaa kärsivällisille pelaajille mukavat palkinnot.

Santa vs Rudolf – Netent

Pelivalmistajien veteraanin, Netentin Santa vs. Rudolf esittelee hiukan joulumaan perheriitoja, sillä Joulupukki ja Petteri Punakuono (Rudolf) ovat joutuneet tukkanuottasille. Paha poro kun on varastanut joulupukin lakin juuri ennen kuin jouluaaton lahjojenjakokierrokset ovat alkaneet. Nyt pukkiparan täytyy etsiä lakki takaisin.

Santa vs Rudolfin ulkoasu ja graafinen ilme ovat kertakaikkiaan riemastuttavia ja slotti on varsin tervetullut useimmiten kovin konservatiivisten näköisten kolikkopelien seassa. Netent on tuonut slottiin rutkasti huumoria ja hauskoja vivahteita.

Santa vs Rudolf on viiden rullan ja kolmen rivin slotti, jossa on 20 kiinteää voittolinjaa. Joulupukin lahjat / Santa’s Gifts -bonusominaisuudessa pelaajilla on mahdollisuus valita kolmesta eri pelistä, joiden panostasot vaihtelevat 1 ja 10 välillä. Rudolf Spins -bonuspelissä pelaaja saa 3 bonuspyöräytystä. joissa 5 villiä symbolia pomppaa satunnaisesti rullille. Bonuspelien ohella tarjolla on Walking Wilds -toiminto, joka voi laukaista myös uudelleenpyöräytystoiminnon. Nämä spesiaalitoiminnot aktivoivat myös toivottuja ilmaiskierroksia.  

Pelin maksimivoitto on 2000-kertainen panokseen nähden, volatiliteetin ollessa keskitasoa ja RTP:n ollessa mukavat 96,35 %.

Sweet Bonanza Xmas – Pragmatic Play

Sweet Bonanza Xmas -slotti voittaa AHDIN makeimman ulkoasun palkinnon tämän vuoden joulupeleistä. Tämä slotti on nimittäin täynnä hedelmiä ja karkkeja, jotka aiheuttavat sokerihumalan pelkästään tietokoneen tai mobililaitteen ruudulta katsottaessa. Pienempiarvoisia symboleja pelissä edustavat jostain syystä lumiset hedelmät, kun taas parempaa arvoa tarjoavat karkkisymbolit.

Scatter-symbolina on erityisen makean näköinen joulutikkari, joka sekin on lumihunnun peittämä. Ilmaiskierrosbonus avautuu silloin, kun 4 tai useampi scatteria ilmaantuu peliruudukolle. Kierros alkaa 10 ilmaiskierroksella. Jos tämän bonuksen aikana ruudulle ilmestyy 3 tai useampi scatteria, palkitaan pelaaja vielä viidellä ilmaiskierroksella kerrallaan.

Pragmatic Playn kolikkopeli ei ole perinteinen slotti, sillä rullien sijaan se sisältää kuusi kolumnia ja 5 riviä. Symbolit tipahtavat ylhäältä alas ja häviävät symbolit antavat tilaa uusille, vanhojen symbolien pysyessä paikallaan. 96,51 % RTP ja keskitason volatiliteetti tekee Sweet Bonanza Xmas -slotista varteenotettavan jouluslotin, varsinkin jos pelaaja on makealle perso. Ja jos 21 000 -kertainen voitto panokseen nähden houkuttelee yhtään.  

Festive Indulgence – Microgaming  

Festive Indulgence on jouluisen lämmin, viiden rullan ja kolmen rivin slotti yhdeksällä kiinteällä voittolinjalla. Villi symboli on kotimaisittainkin tuttu jouluseppeleestä, kun taas lahjapaketti toimittaa scatter-symbolin virkaa. 

Festive Indulgence ei sisällä erityisiä bonuspelejä, mutta ilmaiskierroksia on jaossa senkin edestä. Kolmen tai useamman scatterin tipahtaessa rullille, antaa slotti tästä 15 ilmaiskierrosta joululahjaksi. Ilmaiskierrosten aikana voitot ovat kolminkertaisia ja niiden pyöriessä on mahdollista voittaa uusia ilmaiskierroksia.

Rahapeliveteraani Microgamingin slotti on pelattavuudeltaan kohtuullisen perinteinen, mutta niin on myös ulkoasukin. Kirjain- ja numerosymbolit ovat leivottu piparkakuiksi, kun taas arvokkaammat symbolit ovat joulukalkkuna, joulukakku, joulun kellot, tonttutyttö sekä pääjehu Joulupukki.

Kokeneempia pelaajia kiinnostavat palautusprosentti (96,10 %) ja volatiliteetti (korkea) sekä maksimivoitto, joka on 3333-kertainen panokseen nähden. Joulun ystäville saattaa riittää se tieto, että Festive Indulgence on mukavan perinteinen, jopa nostalgisen oloinen kolikkopeli joulun pyhien ajaksi.

Yhteenveto

Minäkin aion lepäillä joulun aikaan valtakunnassani, enkä aio liikauttaa evääkään. Onneksi kuitenkin AHTI Games päivystää niin työpöytäversiona kuin mobiilissa. Itse aion ainakin asettaa atraimen nurkkaan ja kaivaa älysimpukkapuhelimeni esiin, sekä pelailla yllä mainittuja joulupelejä hyvällä mutta vastuullisella mielellä. Käy sinäkin ainakin kokeilemassa!

Hyvää joulua, toivottaa AHTI.

Käyttöehdot pätevät 18+
Pelaa vastuullisesti!