Verta, kyyneleitä ja vampyyreita

Verta, kyyneleitä ja vampyyreita

Halloween lähestyy huimaa vauhtia ja AHDIN vedenalaisessa valtakunnassa on jo täysi tohina päällä. Kurpitsat alkavat olla kaiverrettuina, kulhot on täytetty karkeilla ja pelottavat asut ovat valmiina viimeisiä yksityiskohtia lukuun ottamatta. Joko sinulla on kaikki valmiina tätä karmivaa juhlaa varten?

Halloween ei välttämättä ole Suomessa se kaikista suosituin juhla, mutta se alkaa kiinnostamaan ihmisiä vuosi vuodelta yhä enemmän ja enemmän. Tänä vuonna suuria Halloween bileitä järjestetään ainakin Helsingissä, Tampereella, Rukalla ja Kuopiossa ja tietysti pienempiä kekkereitä löytyy lähes joka puolelta Suomea. Kannattaakin siis jo viimeistään nyt alkaa miettimään mitä tänä Halloweenina tekisi ja mikä tärkeintä – minkä puvun valitset itsellesi!

Jos kaipaat inspiraatiota, olet enemmän kuin tervetullut etsimään sitä valtakunnastani. Pienenä vinkkinä voisin sanoa, että vampyyrit – nuo karmivat vertaimevät olennot – ovat yksi suosituimmista ja klassisimmista teemoista Halloweenin aikoihin heti aaveiden ja noitien jälkeen. Pelimereni on otollinen paikka tutustua näihin kalpeisiin kummajaisiin turvallisen välimatkan päästä, sillä vedenalaisesta valtakunnastani löytyy useita vampyyriteemoilla varustettuja kolikkopelejä. Tässäpä muutama esimerkki suosituista peleistä, joiden pääosassa nähdään torahampailla varustettuja vampyyreja:

BLOOD SUCKERS

Jo klassikoksi muodostunut NetEntin Blood Suckers sopii erityisesti klassisten vampyyritarinoiden rakastajille. Tämä kolikkopeli sisältää myös nettikasinomaailman parhaimman palautusprosentin ja siitä löytyy myös jännittävä jatko-osa, Blood Suckers II, joka totta kai löytyy myös minun pelimerestäni.

AHTI bloodsuckers slotti

CASTLE BLOOD

Castle Blood on hieman tyylikkäämpi, elokuvamainen versio samaisesta vampyyriteemasta. Tämän pelin upeat grafiikat takaavat erittäin viihdyttävän pelielämyksen!

AHTI castleblood slotti

BLOODLORE VAMPIRE CLAN

Bloodlore Vampire Clan sopii klassisen kauhun rakastajille. Ikivanhat holvit, kalpeat vampyyrit ja karmivat taustaäänet tekevät tästä pelistä juuri Halloweeniin sopivan.

AHTI bloodlore vampire clan

Henkilökohtaisesti en ole itse koskaan pitänyt näistä olennoista lainkaan, koska yleisesti ottaen ne eivät ole kaikista ystävällisimpiä tai vieraanvaraisimpia olentoja. Minun täytyy kuitenkin myöntää, että ne ovat siitä huolimatta erittäin mielenkiintoisia tapauksia! Erityisen kovasti minua kiinnostaa se, miten osa niistä voi muuttua lepakoiksi noin vain. Siitä taidosta voisi varmasti olla hyötyä! Halloween ei kuitenkaan ole nössöilyn aikaa, joten myös minä, AHTI, uskaltaudun tutustumaan näihin karmiviin olentoihin aina kerran vuodessa.

AHTI vampyyriaiheiset slotit

Löydät AHDIN vesistä myös paljon muita jännittäviä ja sykettä nostattavia pelejä, niin Halloween aiheisia kuin myös paljon muitakin. Valmistaudu tulevaan juhlaan ja kokeile onneasi rohkeasti!