Ensiesittelyssä Vellamo ja kaksi tärkeintä ystävääni

Ensiesittelyssä Vellamo ja kaksi tärkeintä ystävääni

Uiskentelin eräänä päivänä valtakunnassani tarkkaillen sen asukkaita ja seuraten vesissäni alati meneillään olevia seikkailuita, kun mieleeni juolahti yhtäkkiä, etten ole vielä esitellyt rakasta vaimoani ja vetten emäntää AHTI kansalaisille!

Upea Vellamo – Elämäni rakkaus

Kaikkihan sen tietävät – jokaisen suuren miehen takana seisoo vahva nainen. Minun takanani seisoo – tai paremmin sanottuna rinnallani uiskentelee – koko valtakunnan kaunein ja upein nainen, Vellamo. Vellamo ja minä olemme kulkeneet yhdessä pitkän matkan ja matkan varrelle on sattunut lukematon määrä rakkauden ja ilon täytteisiä hetkiä, mutta myös muutama hieman kivikkoisempi tie, niin kuin jokaiseen parisuhteeseen kuuluukin. Vellamo on lempeä ja rakastava nainen, joka auttaa minua hallitsemaan vedenalaista valtakuntaani oikeudenmukaisesti ja rehellisesti, unohtamatta kuitenkaan sitä, että elämässä on tarkoitus pitää myös hauskaa! Vellamoa ei kuitenkaan kannata turhan päiten suututtaa, sillä silloin hän saa tyynen meren kuohumaan ja aallot pauhaamaan sellaisella voimalla, että joskus hän saa jopa minut pelkäämään. Upea vaimoni on elämäni suuri rakkaus, enkä voisi kuvitellakaan hallitsevani Ahtolaa ilman häntä.

AHTI Games Vellamo

Olet nyt päässyt tutustumaan rakkaaseen vaimooni hieman paremmin ja toivottavasti myös me pääsemme tutustumaan kaikkiin kansalaisiini ajan kanssa. AHDIN valtakunnassa vilisee valtava määrä erilaisia persoonia ja pidänkin siitä juuri sellaisena! Erilaisuus on rikkautta ja pääasia on, että kaikki elävät keskenään sulassa sovussa.

Sukella kanssamme vetten syvyyksiin ja lähde mukaan unohtumattomalle seikkailulle AHDIN vedenalaiseen valtakuntaan!

Käyttöehdot pätevät 18+
Pelaa vastuullisesti!