Ilmainen Adventtilahja!

Ilmainen Adventtilahja!

Joulu on antamisen aikaa ja minun valtakunnassani pääsette nauttimaan monista erityisistä kampanjoista näin joulun alla.

Erityisten juhlakampanjoiden lisäksi haluan tarjota teille pienen lahjan Adventin kunniaksi. Kaikille oikean rahan pelaajille on tarjolla 10 ilmaiskierrosta peliin Holiday Season jokaisena adventti sunnuntaina. Kierrokset voi lunastaa vain kerran jokaista adventtia kohden. Tämä lahja on saatavilla adventin aikaan Päivän Valinnat – osiosta.

Tämä lahja on täysin ilmainen eikä vaadi talletusta, kierroksilla ansaitut voitot on kuitenkin rajattu maksimissaan 100 euroon. Normaalit bonusehdot pätevät.

AHTI Games Holiday Season

Joulukuun erityisiin kampanjoihin kuuluu Legendaarinen Spin a Mini– kilpailu, josta voit hyvällä tuurilla voittaa uuden menopelin tulevalle vuodelle tai napata esimerkiksi samsungin smart tv:n tai jonkun muista upeista tarjolla olevista palkinnoista. 

AHTI kansalaisilla on mahdollisuus osallistua myös Yggdrasilin järjestämään Joulu Maratoniin! Tämä kolmivaihenen kilpajuoksu uutta vuotta kohti pursuaa uskomattomia rahapalkintoja ja kaikkein onnekkaimmalle pelaajalle on tiedossa unelmien lomamatka Malediiveille!

Nämä upeat kampanjat ovat käynnistymässä lähipäivinä ja pääset lukemaan niistä lisää myöhemmin. Sukella sillä välin pelimereeni nauttimaan joulutunnelmasta ja nappaamaan Adventin ilmaislahja! 

Ihanaa joulun odotusta kaikille kansalaisilleni.

Käyttöehdot pätevät 18+
Pelaa vastuullisesti!

*Yksityiskohtaiset tiedot tarjouksiin liittyen löydät Päivän Valinnat –osiosta.