AHTI ja Näkki tähdittävät upouutta TV-kampanjaa

AHTI ja Näkki tähdittävät upouutta TV-kampanjaa

AHTI on kaikille meille suomalaisille tietenkin jo varsin tuttu mies, onhan kyseessä vedenalaisen maailmamme hallitsija ja yksi tunnetuimmista hahmoista, mitä tulee suomalaisiin muinaisuskontoihin ja kansanperinteeseen.

AHTI kansalaiset tuntevat vedenalaisen hallitsijan vielä monia muita paremmin ja nyt AHTI on päässyt tähdittämään omaa TV-kampanjaansa! Voit nyt seurata kotisohvallasi kuinka Näkki yrittää ryöstää AHDIN arvokkaan Sammon. Arvaatko, miten AHTI tähän suhtautuu?

Näkki on paitsi AHDIN vihollinen, myös täysi vastakohta Ahdille. Siinä missä AHTI pitää huolen vedenalaisesta valtakunnastaan ja kansalaisistaan, ilkeämielinen Näkki kiusaa ja voi huhujen mukaan jopa viedä ihmisen mukanaan vetten syvyyksiin. Tällä kertaa Näkki kuitenkin on saanut päähänsä ryöstää Sammon – AHDIN rikkauksia tuottavan taianomaisen esineen. Mutta miten Näkin oikein tulee käymään?

AHTINA esiintyy Jukka Rasila ja Näkin hahmon takana on Antti Peltola.

Seuraa AHDIN ja Näkin tarinaa Facebookissa ja YouTubessa, ota selvää mitä nämä kilpakumppanit tekevät voittorahoillaan ja onnistuuko Näkki viemään kultaisen Sammon itselleen!

Jos et ole vielä sukeltanut AHDIN valtakuntaan, liity nyt ja nappaa upea tervetuliaisbonus ensimmäisellä ja toisella talletuksellasi!

Käyttöehdot pätevät 18+
Pelaa vastuullisesti!