Juhannus on ohi, mutta AHDIN vesissä juhlat jatkuvat

Juhannus on ohi, mutta AHDIN vesissä juhlat jatkuvat

Juhannus on nyt juhlittu! Keskikesän juhla on aina yhtä taianomainen, vietitpä sen sitten perinteiseen tapaan kesämökillä järven rannalla ja luonnon ympäröimänä, riehakkaasti festareilla tai aavemaisen tyhjässä kaupungissa. Toisille juhannus merkitsee taikojen tekemistä, toisille yhdessä oloa ystävien kanssa, toisille rauhallista perhejuhlaa ja osa saattaa haluta viettää yöttömän yön aivan yksinään. Miten ikinä vietitkään juhannuksesi, toivon, että se oli yhtä mahtava kuin meillä!

AHDIN vesissä juhannusta vietettiin suhteellisen rauhallisesti, eikä kokkokaan pystynyt tekemään vahingossakaan tuhoja vedenalaisessa valtakunnassani. Nautimme keskikesän juhlasta yhdessä Vellamon ja muiden valtakunnassani uiskentelevien ystävien kanssa, upeista peleistäni nauttien. Ne onnekkaat pelaajat, jotka uskaltautuivat järvessä pulikoimisen lisäksi kastamaan varpaansa AHDIN vesiin, onnistuivat nappaamaan myös mahtavia voittoja yöttömän yön aikana. Eikä se mikään ihme olekaan, sillä onhan juhannus täynnä taikaa!

Vaikka juhannuksen jälkeen päivät alkavat taas hieman lyhenemään, ei se tarkoita sitä, etteikö kesää olisi vielä jäljellä. Ei siis vedetä vielä villasukkia jalkaan, vaan nautitaan täysin rinnoin auringosta, valosta, vihreydestä, jäätelöstä ja pelimereni lämpimistä vesistä, jotka ovat täynnä aarteita. Jos et ole vielä heittänyt talviturkkia, kannattaa se ehdottomasti tehdä valtakunnassani, sillä näistä vesistä voit napata itsellesi aivan uskomattomia palkintoja!

Käyttöehdot pätevät 18+
Pelaa vastuullisesti!