Mahtavaa Joulua!

Mahtavaa Joulua!

Joulu on taas, joulu on taas! Tähän aikaan vuodesta ilmassa on aina erityisen paljon taikaa ja hyvää mieltä, joten ei ole ihmekään, että kyseessä on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista juhlista. Joulu on myös odottamisen aikaa – joku odottaa kaikista eniten herkuista notkuvaa pöytää, joku joulupukkia ja osa taas perheen kanssa yhdessäoloa tai ihan vain sitä, että pääsee hengähtämään hetkeksi. Yksi yhteinen odotuksen aihe on tietysti myös perinteinen joulusauna!

Myös AHDIN valtakunnassa vietetään joulua perinteitä kunnioittaen – syömällä riisipuuroa, kinkkua ja laatikoita, jotka vaimoni Vellamo on valmistanut suurella sydämellä. Jouluruokien ja rentoutumisen ohella vedenalaisessa valtakunnassani osataan tietenkin myös pitää hauskaa. Meidän mielestämme joulufiilikseen nimittäin pääsee kunnolla nimenomaan joulupelien parissa! Haluaisinkin nyt esitellä teille muutaman juhlavan pelin, jotka löydät tuttuun tapaan värikkäästä pelimerestäni.

Ehkäpä tänä vuonna voit kokeilla jotakin seuraavista peleistä perinteisen Afrikan Tähden ja Monopolin lisäksi?

NYX – Foxin’ wins: A Very Foxin’ Christmas

Foxin’ wins: A Very Foxin’ Christmas on jatko-osa suositulle Foxin’ wins -kolikkopelille. Tässä pelissä herra kettu ja hänen pienet pentunsa ovat päässeet joulun tunnelmaan ja peliruudun taustalla näkyykin upeasti koristeltu joulukuusi sekä tietysti myös lahjapaketteja. Foxin’ wins -pelin erikoistoimintoihin kuuluu SuperBet-ominaisuus, jonka aikana ketun pennut voivat lisätä pelirullille ylimääräisiä wild-symboleja. Luvassa on myös ilmaiskierroksia sekä voittokertoimia ja maksimivoitto on 2000 kertaa panoksesi verran!

Play’n Go – Xmas Joker

Xmas Joker on yksi Joulupukin suosikkipeleistä ja sen houkutuksiin kuuluu mm. huima palautusprosentti 96.98%. Xmas Joker on perinteinen kolmen rullan hedelmäpeli, mutta sen rullilla pyörii perinteisten hedelmien sijaan jouluisia symboleja. Tämä värikäs slotti pitää sisällään piparkakku-ukkoja, joulukelloja ja -palloja sekä karkkitankoja. Erikoistoimintoina nähdään ilmaiskierrokset ja tietenkin myös jokerit.

Play’n Go – Holiday season 

Holiday Season -kolikkopeli on täynnä juhlatunnelmaa! Tämä peli vie sinut mukanaan jenkkityylisiin joulubileisiin, joissa samppanja virtaa ja konfetteja sataa. Vähintään kolmella samppanjapullolla saat napattua itsellesi viisi ilmaiskierrosta, joista jokainen antaa sinulle takuuvarman voiton! Tässä pelissä on mahdollisuus napata hyvinkin juhlallisia voittoja, sillä pääpotti on muhkeat 50 000 kolikkoa.

NetEnt – Jingle Spin

Uunituore Jingle Spins on löytänyt tiensä pelimereeni vasta hetki sitten. Tämä NetEntin uutuuspeli on visuaalisesti hieman erikoisempi joulupeli, mutta myös erittäin viihdyttävä sellainen! Jos Egg-O-Matic -kolikkopeli on sinulle tuttu, niin tulet huomaamaan pian, että Jingle Spins on kuin jouluinen versio kyseisestä pelistä. Jokaisen rullan päällä istuu yksi tonttu, jolle joulupukki heittää pallon bonuspyörästä. Pallo voi sisältää käteispalkintoja, wild-symboleja, ilmaiskierroksia tai mysteeripalkintoja. Tarjolla on myös ilmaiskierroksia, joita pelaaja voi saada itselleen jopa 50 kappaletta!

ELK Studios – Taco Brothers Saving Christmas

Tämä kolikkopeli on jouluinen versio alkuperäisestä ja hyvin suositusta Taco Brothers -kolikkopelistä.

Taco veljekset Paso, Pepe ja Pico yrittävät jälleen päihittää pahan Kapteeni Diazin, mutta tällä kertaa hyvin lumisessa ja jouluisessa Meksikossa. Tästä pelistä löytyy 234 tapaa voittaa, kaksi erilaista wild-symbolia, jännittävä bonuspeli sekä huima päävoitto – jopa 75 000€!

NetEnt – Secrets of Christmas

NetEntin Secrets of Christmas -kolikkopeliä jouluisempaa tapausta ei löydy. Heti pelin avattuasi pääset varmasti välittömästi joulun tunnelmaan ja matkaamaan takaisin lapsuuden jouluihin. Pelin rullilla nähdään perinteisiä jouluun kuuluvia symboleja, kuten piparkakkutaloja, joulusukkia, kulkusia, kynttilöitä ja lelusäkkejä, kun taas taustalla soi jouluistakin jouluisempi musiikki. Secrets of Christmas pitää sisällään myös mahtavia bonusominaisuuksia, mukaan lukien ilmaiskierrokset, scatterit ja wild-symbolit.

NYX – Merlin’s Magic Respins Christmas

Tämäkin peli saattaa olla monelle jo ennestään tuttu, mutta nyt Merlin’s Magic Respins -pelistä pääsee nauttimaan myös jouluisemmassa vaatetuksessa. Tämä kolikkopeli on saanut inspiraationsa legendaarisesta Velhosta Merlinistä, joka auttoi Kuningas Arthuria lunastamaan kruununsa takaisin. Merlin’s Magic Respins Christmas -pelin erikoistoimintoihin kuuluu mm. wildit, scatterit, ilmaiskierrokset, SuperBet-toiminto, sekä nimensä mukaisesti myös re-spinit.

Microgaming – Happy Holidays online slot

Happy Holidays-kolikkopeli hemmottelee pelaajia useilla mahtavilla bonustoiminnoilla. Ilmaiskierrosten aikana peliruudulle ilmestyy yksi ylimääräinen rivi, jonka ansiosta voittolinjoja löytyy jopa 1024 kappaletta! Satunnaisesti aktivoituva lumiukko-toiminto taas antaa kaikille arvokkaimmille symboleille yllätyspalkintoja. Tämä kolikkopeli on myös visuaalisesti erittäin kaunis suurine lumikinoksineen ja kauniine jouluvaloineen.

Loppusanat

Nostata tunnelmaa tänä jouluna mahtavilla joulupeleillä ja voita pienillä panoksilla suuria lahjoja! Oikein hyvää Joulua kaikille AHTI kansalaisille!

Käyttöehdot pätevät 18+
Pelaa vastuullisesti!