Juhli ystävänpäivää suurten voittojen parissa

Juhli ystävänpäivää suurten voittojen parissa

AHDIN valtakunnassa ystäviä ja rakkaita juhlitaan joka ikinen päivä vuodesta, mutta 14.2 on meilläkin erityisen vaaleanpunainen ja rakkaudentäyteinen päivä.

Pelimerestäni löytyy sopivia pelejä juhlaan kuin juhlaan, joten valikoimastani löytyy luonnollisesti myös romanttiset kolikkopelit, jotka sopivat täydellisesti ystävänpäivän viettoon!

Kun kaikki rakkaat ystävät ja tuttavat on hukutettu ruusuihin, suklaaseen ja suukkoihin, on aika siirtyä nauttimaan viihdyttävistä peleistä vedenalaisessa valtakunnassani.

Esittelen teille nyt viisi mahtavaa kolikkopeliä, joiden avulla pääset ystävänpäivän tunnelmaan paremmin kuin hyvin. Ota siis mukava asento sohvalta ja pyöräytä itsellesi meheviä voittoja!

Dream Date – Microgaming

Unohda Tinder ja lähde etsimään unelmiesi kumppania Dream Date kolikkopelistä! Komeiden deittien lisäksi voit napata itsellesi samalla myös muhkeita voittoja – jopa 1800 kertaa panoksesi verran yhdellä pelikierroksella.

Tästä kolikkopelistä löytyy viisi rullaa ja 243 tapaa voittaa, sekä jännittäviä erikoistoimintoja, jotka pitävät jännitystä yllä koko pelin ajan.

Ensimmäinen tehtäväsi on valita, haluatko jahdata voittoja historiallisessa ajassa vai modernissa aikakaudessa. Historiallinen aikakausi vie sinut takaisin 1800-luvulle ja modernia aikaa esittää kaupunkimaisema. Toinen tehtäväsi on valita yksi neljästä tarjolla olevasta treffikumppanista, josta tulee pelin eniten maksava symboli.

Dream Date -kolikkopelin erikoistoimintoina nähdään Hot Zones bonuspeli, sekä ilmaiskierrokset. Hot Zoneja, eli kuumia alueita löytyy rullien 1-5 keskiosasta. Jos sekä nainen että yksi miehistä osuu samaan aikaan näille kuumille alueille, saat panoksesi parhaimmillaan 40-kertaisena.

Jos taas sekä nainen että valitsemasi deitti ilmestyy kuumille alueille, saat sekä voittokertoimen, että 8 ilmaiskierrosta. Jos taas onnistut saamaan vähintään kolme scatteria mille tahansa kohdalle peliruutua, saat 8 ilmaiskierrosta sekä wild-rullan kolmannelle rullalle.

Kaikki voitot maksetaan ilmaiskierrosten aikana kaksinkertaisina.

AHTI Games Dream Date

Love Island Slingo – Slingo

On aika nousta ylös vedenalaisesta valtakunnastani ja rantautua rakkauden saaren kuumalle hiekkarannalle. Tällä saarella pääset nauttimaan kookoksista, turkoosista vedestä ja paahtavasta auringosta samalla kun yrität napata haaviisi meheviä voittoja bingoamalla!

Nimi slingo tulee sanoista bingo ja slot (kolikkopeli), ja kyseessä onkin näiden kahden pelin yhdistelmä.

Love Island Slingo koostuu viidestä rullasta ja viidestä rivistä, mutta pelin symbolit ovat bingonumeroita. Peliruudun oikeassa reunassa näkyy kulho täynnä bingopalloja, joista arvotaan 5 palloa kerrallaan. Jos peliruudultasi löytyy kyseiset bingonumerot, sinun täytyy merkitä ne hiirtä klikkaamalla.

Mitä enemmän numeroita saat merkittyä 11 pelikierroksen aikana, sitä paremmat voitot sinua odottavat. Voit myös ostaa 6 lisäkierrosta näiden 11 pelikierroksen jälkeen.

Love Island Slingosta löytyy myös muutama erikoistoiminto, jotka ovat tuttuja monelle kolikkopeleistä. Jokeri ja Super Jokeri toimivat wild-symboleina ja voivat korvata minkä tahansa muun symbolin, eli bingonumeron.

Jos saat vähintään kolme Jokeria tai Super Jokeria osana mitä tahansa voittoyhdistelmää, saat välittömästi käteispalkinnon. Kolikkosymboli antaa myös ylimääräisiä voittoja ja free spin-symboli taas antaa yhden ylimääräisen kierroksen.

Pelistä löytyy myös hieman turhauttava devil-symboli, joka estää voittoyhdistelmien muodostamista ja peruuttaa mahdolliset voitot kyseiseltä kierrokselta.

AHTI Games Love Island Slingo

Oink Country Love – Microgaming

Tällä kertaa morsianta ei etsitä maajussille, vaan maatilalla eläville porsaille! Oink Country Love koostuu viidestä rullasta ja kolmesta rivistä ja taustana toimii perinteinen maatila vihreine niittyineen ja latoineen.

Pelin rullilla nähdään erilaisia maatilan eläimiä; porsaita, lehmiä, hevosia, lampaita ja kanoja. Wild-symboleina taas toimii banjoa soittava porsas ja viulisti possu, jotka voivat korvata minkä tahansa muun symbolin scatteria lukuun ottamatta.

Oink Country Love -kolikkopelistä löytyy wild-symbolien lisäksi yksi erikoistoiminto: ilmaiskierrokset. Ilmaiskierroksiin pääsee kultaisen lipun, eli scatterin avulla. Kun saat vähintään kolme tällaista symbolia vierekkäisille rullille, vasemmalta oikealle.

Kolme kultaista lippua antaa sinulle 5 ilmaiskierrosta, neljällä lipulla saat 10 ilmaiskierrosta ja viisi lippua palkitsee sinut 20 ilmaiskierroksella.

Mikäli scattereita löytyy kaksi kappaletta rullalla 2 tai 3, ilmaiskierrosten määrä tuplataan! Parhaimmillaan voit siis saada ilmaiskierrokset nelinkertaisina, eli huimat 80 kappaletta!

Love Machine – GVG

Love Machine on yksi helpoimmista kolikkopeleistä, joita AHDIN vesistä löytyy. Tämä punainen, rakkaudentäyteinen slotti muistuttaa paljon nostalgisia hedelmäpelejä, joita pelattiin ahkerasti kivijalkakasinoilla, huoltoasemilla ja kaupoissa.

Love Machine koostuu kolmesta rivistä ja kolmesta rullasta, aivan kuten perinteiset, fyysiset kolikkopelit. Jos kaipaat helppoa ja yksinkertaista kolikkopeliä ilman moderneja erikoistoimintoja, on tämä peli tehty juuri sinulle!

Punaisella taustalla nähdään lukuisia rakkauteen ja romantiikkaan liittyviä symboleja, kuten ruusu, suklaassa kastettuja mansikoita, samppanjaa, särkynyt sydän, sormus ja liekeissä oleva sydän.

Päästäksesi käsiksi voittoihin tarvitset joko vain yhden ruusun, kaksi mansikkaa tai samppanjaa, tai kolme liekehtivää sydäntä, sormusta tai särkynyttä sydäntä.

Päävoitto tässä pelissä on 600 kolikkoa, jonka saat napattua itsellesi kolmella liekehtivällä sydämellä. Tämä peli on kuin tehty ystävänpäiväksi!

AHTI Games Love Machine

Love Bugs – Microgaming  

Love Bugs -kolikkopeliä tähdittää kirjaimellisesti rakastuneet hyönteiset, jotka koristavat peliruutua molemmin puolin kymmenien sydänten kera.

Peli koostuu tuttuun tapaan viidestä rullasta ja kolmesta rivistä, joilla pyörii ystävänpäivän teemaan sopivia symboleja: rakkauskirje, suklaata, kukkia, samppanjaa, kultainen kaulakoru, hajuvettä, viulu, timanttisormus ja maisema Venetsiasta sydämen sisällä.

Pelin ensimmäisenä erikoistoimintona nähdään ilmaiskierrokset, joihin pääset rakastuneen leppäkertun ja miespuolisen hyönteisen avulla. Kun saat leppäkertun rullalle yksi ja rakastuneen mieshyönteisen rullalle 5, sinua odottaa ilmaiskierrospeli.

Rakastuneet ötökät kelluvat Venetsian kanaalia pitkin neljän sillan alla ja näiltä silloilta tippuu palkintoja. Timanttisormus antaa sinulle kaksinkertaisen voittokertoimen, kun taas kaulakoru palkitsee sinut 10 ilmaiskierroksella.

Jos onnistut saamaan neljä kaulakorua, sinua odottaa 40 ilmaiskierrosta! Pelistä löytyy myös tuplaus-toiminto, jonka avulla voit saada voittosi jopa nelinkertaisina.

Doctor Love – NYX

Sarjakuvamaisilla grafiikoilla varustettu Doctor Love on imelämpi kuin mikään Vellamon suosikki suklaista. Rakkauden tohtori ja viehkeä sairaanhoitaja pystyvät yhdessä korjaamaan kaikki särkyneet sydämet ja antavat sinulle samalla mahdollisuuden päästä käsiksi mahtaviin voittoihin!

Doctor Love -kolikkopelin rullilla nähdään muun muassa pehmonalleja, kukkakimppuja, potilaita sekä tietysti erilaisia lääkärin varusteita, onhan peli sijoittunut sairaalaan. Scatterina nähdään rakkausmittari ja wildina toimii itse Doctor Love, joka on myös pelin arvokkain symboli. Viisi tällaista symbolia voittolinjalla takaa sinulle 5000 kolikon suuruisen voiton!

Doctor Love -kolikkopeli pitää sisällään myös ilmaiskierrospelin, johon pääsee rakkausmittareiden, eli scatter-symbolien avulla. Kun saat vähintään kolme scatteria mille tahansa kohdalle pelin rullia, pääset heti nauttimaan ilmaiskierroksista. Ilmaiskierroksia annetaan seuraavasti:

  • 3 scatteria: 10 ilmaiskierrosta
  • 4 scatteria: 15 ilmaiskierrosta
  • 5 scatteria: 20 ilmaiskierrosta

Ilmaiskierrosten aikana sinulla on myös mahdollisuus voittaa itsellesi lisää ilmaiskierroksia saamalla vähintään 3 uutta scatteria pysähtymään peliruudulle. Mikä parasta, ilmaiskierrosten aikana kaikki voitot maksetaan kolminkertaisina!

Loppusanat

Sukella pelimereen ja nauti tunnelmallisista peleistä! Jos ystävänpäivän peliteema ei innosta, voin luvata, että vesistäni löytyy tuhansittain pelejä, joista voit valita juuri sopivat sinulle!

Oikein hauskaa, jännittävää ja rakkaudentäyteistä ystävänpäivää kaikille AHTI kansalaisilleni!